Skip to Content

Esküvő és Portré Workshop 2018. október 15-16.

Sziasztok! Ősszel ismét megrendezésre kerül következő workshopom, a fotózásnál kicsit szélesebb témát átölelve. Azonban mint mindig, igen fontos téma lesz majd a marketing, az üzleti stratégia működőképes felépítésének bemutatása. Lefelé görgetve pontos leírást és részleteket kaphatsz a 2 sűrű napról.

WS2018_VOL2

 

Első nap délelőtt:

– Történetem: Kezdés, számok, nehézségek, nagy pillanatok, tervek.

toscana2-0206

Technika (épp csak érintőlegesen)

Technikai sport, a felszerelés mennyisége, minősége, vázak, optikák, beállítások, számítástechnikai háttér.  A pályánk során előfordult technikai nehézségek és azok megoldásai.

B&M-1886

Kommunikáció+árazás

Az árazás többféle lehetősége, jelenlegi piaci trendek, hogyan emelhetünk árat, én milyen lépcsőkben. Ügyfelkör tudatos alakítása, hogyan befolyásoljuk, milyen párok érdeklődjenek, foglaljanak le bennünket.

B&N-0094

Kommunikáció, Facebook, blog, csoportok.

M&A-1426

Páros fotózás

A páros sorozatokban jelenik meg legerősebben a fotográfus egyénisége. Mikor fotózzuk? Hol fotózzuk? Mennyi időt töltsünk el vele? Milyen stílusa legyen? Hogyan legyen stílusa? :)

E&A--0375

Képalkotási szabályok

Aki a fotográfiát nem iskolában tanulja az is szabályok mentén komponál.. Vannak szabályok, melyeket nem lehet kikerülni, és vannak, melyeket megszegve is kaphatunk jó képet.

M&A-0749

Első nap délután 14.00 – 20.00
Fotózások esküvős ruhába öltözött párossal többféle helyszínenA fotózást a kék órában fejezzük be, vaku és lámpafényt használvaO&P-1451

Második nap 9.00 – 12.00 Fotózás modellel

kreativ-0515

13.00 – 17.00 Utómunka

Minden ami számítógép előtt történik Lightroom, Photoshop, Bridge professzionális használata.

main_galeri_update_02

Hogyan mentünk, válogatunk, utómunkázunk. Fundy albumtervező.
Slideshowk és albumok szabályai, logikája, gyártók, tippek-

A&Z-1577

   Képértékelés. Keddi fotózás anyagából, vagy hozott képekből. (Felmentést lehet kérni. :) Egyéni, nem esküvős projektek.

  Motiváció fenntartása. Jövőkép.  A workshop témáinak áttekintése, összefoglalása, felmerülő kérdések megválaszolása.

Zs&A-0081

Ha úgy érzed jó ideje fotózól már de megrekedtél, ha kezdő vagy és fejlődnél, vagy egyszerűen érdekel a fotózás magasabb szintű megvalósítása, akkor itt a helyed a csapatban! :)

B&M-0648

Jelentkezni a hello@sziplitamas.hu email címen lehet.

Részvételi díj: 69.000 Ft. Ebből a jelentkezéskor 19.000 Ft előleget kérek, a maradék 50.000 Ft-ot pedig a WS első napján kell majd kifizetni.

B&M-0625

K&J-0126

kreativ-0190

K&J-0471B&N-0236

B&B--0336

main_galeri_update_31

toscana2-0171

Mentor program 2018

2018-as évre meghírdetem következő Mentor programomat 2 fő kezdő – középhaladó kolléga részére.

– Ezen programon résztvevő kolléga elasajátíthatja tőlem a pontos és széleskörű technikai ismereteket, a helyes és jó képeket eredményező kompozíciós készségeket, a mesterséges és természetes fények használatát.

– Eljöhet velem a 2018-as szezonom külföldi és hazai esküvőire, ahol fotózhat és a képeket felhasználhatja saját portfóliójában.

– Önköltségi árakon részt vehet külföldi és hazai workshopjaimon.

– Részt vehet glamour – portré stúdió fotózásaimon, ahol megtanulhatja a fotózás ezen oldalát is.

– Segítek felépíteni arculatát, valós és használható marketing tanácsokkal látom e, hogy megtalálja önmagát ebben a gyönyörű szakmában.

Ha érzel magadban elég erőt és kitartást, ha úgy érzed szeretnéd hogy a benned rejlő maximum a 2018-as évben megvalósuljon, akkor írj nekem. Címem: hello@sziplitamas.hu

Portré – Glamour Workshop 2018 tavasz

Ismét itt a tavasz, és ismét elkezdődnek a Nő ábrázolása Workshopjaim. A helyszín ezúttal Budapest NDustrial Stúdió. Mesterséges fények, vakuk, lámpák kerülnek majd használatra. A legegyszerűbb de számomra legszebb világítással fogunk majd dolgozni gyönyörű modell társaságában. Részleteket itt találsz: Klikk Jelentkezés, infó: hello@sziplitamas.hu

wsgl

Toszkána 2.0 Workshop

Életem egyik legjobb Workshopját Jaksa Timivel szerveztük a mesés Toszkán tájakon. Rengeteg tanulás, sok utazás, új élmények és kiváló fotók készültek hallgatóink tolmácsolásában. Akik lemaradtak…és akik ott voltak kérdezték szinte minden Workshopomon, vajon lesz e folytatása. Nem egyszerű megszervezni egy ilyet, de ismét belevágtunk, és jelentem lehet jelentkezni a következő felvonásra. :)

Részleteket itt találtok: Klikk ide

Kedvcsináló filmünk: Klikk ide

Filmünk az első Toszkán workshopról itt tekinthető meg: Klikk ide

ő Toscana_18

 

Szipli Esküvő/Divat/Portré Workshop Balaton – Felvidék

Tavasszal ismét megrendezésre kerül következő workshopom, a fotózásnál kicsit szélesebb témát átölelve. Azonban mint mindig, igen fontos téma lesz majd a marketing, az üzleti stratégia működőképes felépítésének bemutatása. Vendég oktatók: Szita Marci és Víg Laci. Ha úgy érzed jó ideje fotózol már de megrekedtél, ha kezdő vagy és fejlődnél, vagy egyszerűen érdekel a fotózás magasabb szintű megvalósítása, akkor itt a helyed a csapatban! :) Részleteket és tematikát itt találsz: Klikk

ws2017

Szipli Stúdió karácsonyi fotózás. A stúdió bérelhető karácsonyi fotózásokra is kollégáknak.

Szipli Stúdió ismét megnyitotta kapuit, most éppen karácsonyi fotózásra feldíszítve. Szeretettel várjuk a jelentkezéseket.

Érdeklődni a hello@sziplitamas.hu-n lehet.

A Stúdió bérbe vehető kollégáknak is teljes bútorzattal, karácsonyi dekorációval, és világítással. Érdeklődni a hello@sziplitamas.hu-n tudtok.

karacsony

 

Glamour Workshop – Mutasd meg a NŐ ezer arcát!

Amikor Nők ábrázolását látom, állandó visszatérő elem a lágyság, puhaság, részletek, gyengédség/gyengeség. Én azonban ennél többet látok Bennük. Nekem inkább erős és önálló karakterek, akik összefognak családokat, párokat, akikben a gyengéd női tulajdonságok mellett ott lapul – legtöbbször elnyomva – az igazi és természetes ősanya létük. Ismét workshopokat tartok stúdiómban, és a saját szemszögemből próbálom majd meg a hallgatókkal megmutatni ezt az oldalukat. Ha érdekel az emberi ábrázolás, a fotózás, ha szeretnél szép és természetes nőket fotózni, ha szeretnél profi szinten retusálni, itt a helyed! :) Részletekért kattints: Klikk

Képekért görgess lefelé.

glamour_ws_2

 

04
1

2

05

3

_d7b3962

 

Szipli Enteriőr Fotóstúdió Bérelhető!

Hosszas kérések után döntöttem, és bérbe vehetővé nyilvánítom stúdiómat! :) Tehát ettől a perctől kezdve bérelhető a Kecskeméti Stúdióm teljes berendezéssel és technikai háttérrel. Többféle stílus, természetes és mesterséges fénnyel világított helyiségekkel, külön öltözővel, babafotózáshoz kellékekkel, Zebu kismamaruha kollekcióval.

Részletekért itt érdeklődhetsz: hello@sziplitamas.hu , +36205150899

001

LucaStudio-0268

zsuzsa-0394

E&P--0290

_D7A7593

_D7B4107

Untitled-1

LucaStudio-0167

Sobel-0005

_D7B4848

kitti_1200

 

Irány a szép Verona! Ismét Szipli – Jaksa Esküvő és Portré Workshop!

2016. október 17-20. kerül megrendezésre a következő külföldi workshopom, amit ismét Jaksa Timivel szervezünk. Ezúttal is Olaszország az egyik célpont, de most hivatalosan komoly szerepet kap majd Szlovénia is benne. A pontos menetterv a következő lesz: LjubljanaVERONAGarda-tóBledi tó :) Igazi különlegességeket is tervezünk. Ha szeretnél tanulni, inspirálódni, ha szeretnéd az év végét egy remek társaságban eltölteni gyönyörű modellek és helyszínek társaságában fantasztikus fotókat készítve, akkor itt a helyed. :) Részleteket itt találsz: KLIKK

Ha még nem láttad, ne hagyd ki a toszkánai workshop filmünket, valami hasonlóra készülünk most is. ?

fotó: Jaksa Timi

VERONAtuti

Zsuzsa

Sok éve ismerem. 2 hete közelebbről is. Ha 2 szóval kellene jellemeznem, akkor ezek jutnának eszembe róla. Hiteles, Díva. Az egyetlen anyakönyvvezető akinek elhiszem amit mond, amit átad mikor esket.

A 2. szót pedig nem kell magyaráznom.

zsuzsa-0394

zsuzsa-0167

zsuzsa-0415

zsuzsa-0115

SIDE MENU